00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Ուղիղ եթեր
09:00
6 ր
Ուղիղ եթեր
09:33
27 ր
Ուղիղ եթեր
10:00
6 ր
Ուղիղ եթեր
10:06
49 ր
Ուղիղ եթեր
11:00
7 ր
Տիգրան Ավինյան
Մեզ պետք է մի ընկերություն, որն իր վրա կվերցնի կոյուղու ամբողջ ցանցի պատասխանատվությունը. Տիգրան Ավինյան
11:08
10 ր
Վիկտոր Մնացականյան
Խողովակի մեջ մտցված Գետառը մի օր կարող է դուրս գալ դրանից. Վիկտոր Մնացականյան
11:19
8 ր
Ուղիղ եթեր
Լուրեր
13:00
46 ր
Ուղիղ եթեր
Լուրեր
14:00
46 ր
Ուղիղ եթեր
Լուրեր
17:00
46 ր
Ուղիղ եթեր
Լուրեր
18:00
46 ր
Ուղիղ եթեր
Լուրեր
19:00
46 ր
ԵրեկԱյսօր
Եթեր
ք. Երևան106.0
ք. Երևան106.0
ք. Գյումրի90.1

Շեֆ Լուսիի համար խոհանոցն արվեստանոց է

Բաժանորդագրվել
Շեֆ խոհարար Լուսին 27 տարի է` բնակվում է ԱՄՆ–ում։ Ստեղծագործում է գաստրոնոմիայի աշխարհում և հեղինակային ուտեստներ ստեղծում։ Sputnik Արմենիայի «Կաղապարից դուրս» հաղորդաշարի շրջանակում Լուսին պատմում է իր ձեռքբերումների մասին։

Լուսի Ֆիշեր-Կարապետյանն ասում է` շեֆ խոհարար լինելը նշանակում է անվերջ կատարելագործում և կրեատիվ միտք։ Խոհարարությունն անսպառ ստեղծագործելու ասպարեզ է, սակայն կարևոր է իմանալ, որ հրուշակեղենի, թխվածքների պատրաստմանը սա չի վերաբերում։ Թխվածք պատրաստելիս անհրաժեշտ է պահպանել բաղադրատոմսը։ Եթե ուտեստ պատրաստելը գեղանկարչություն է, ապա խմորեղեն պատրաստելը` ճշգրիտ գիտություն։

Լուսին հաճախ է լինում Հայաստանում և պատրաստ է իր փորձը փոխանցել նաև հայ խոհարարներին։

Զրույցը կարող եք ունկնդրել նաև Sputnik Արմենիա ռադիոկայանի եթերում (106.0 FM)։ Sputnik Արմենիայի տաղավարում Լուսի Ֆիշեր-Կարապետյանի հետ զրուցում է «Կաղապարից դուրս» հաղորդաշարի հեղինակ Ամալյա Պապյանը։
Լրահոս
0