https://armeniasputnik.am/20170107/armenia-gata-xmorexen-xoharar-6009536.html
Արևային գաթա՝ սեփական ձեռքերով. պատրաստում ենք հայկական ավանդական թխվածքը
Արևային գաթա՝ սեփական ձեռքերով. պատրաստում ենք հայկական ավանդական թխվածքը
Գաթան ոչ միայն տոնական սեղանի զարդ է, այլև՝ ամենօրյա աղանդեր: Խոհարար Սվետլանան պատմում և ցույց է տալիս, թե ինչպես կարելի է հունցել գաթայի խմորը: 07.01.2017, Sputnik Արմենիա
2017-01-07T11:22+0400
2017-01-07T11:22+0400
2017-01-07T11:22+0400
/html/head/meta[@name='og:title']/@content
/html/head/meta[@name='og:description']/@content
https://cdnn1.img.armeniasputnik.am/img/596/45/5964593_0:0:1272:719_1920x0_80_0_0_fb1c58dd511b57f38d4fa4084c302939.jpg
Sputnik Արմենիա
media@sputniknews.com
+74956456601
MIA „Rosiya Segodnya“
2017
Sputnik Արմենիա
media@sputniknews.com
+74956456601
MIA „Rosiya Segodnya“
Լուրեր
am_HY
Sputnik Արմենիա
media@sputniknews.com
+74956456601
MIA „Rosiya Segodnya“
Խոհարար Սվետլանան պատրաստել է հայկական ավանդական խոհանոցին բնորոշ գաթան
Խոհարար Սվետլանան պատրաստել է հայկական ավանդական խոհանոցին բնորոշ գաթան
2017-01-07T11:22+0400
true
PT4M32S
https://cdnn1.img.armeniasputnik.am/img/596/45/5964593_0:0:1144:719_1920x0_80_0_0_23ac117720c4276779287fa0189f018a.jpgSputnik Արմենիա
media@sputniknews.com
+74956456601
MIA „Rosiya Segodnya“
մուլտիմեդիա , տեսանյութեր
մուլտիմեդիա , տեսանյութեր
Արևային գաթա՝ սեփական ձեռքերով. պատրաստում ենք հայկական ավանդական թխվածքը
Գաթան ոչ միայն տոնական սեղանի զարդ է, այլև՝ ամենօրյա աղանդեր: Խոհարար Սվետլանան պատմում և ցույց է տալիս, թե ինչպես կարելի է հունցել գաթայի խմորը:
Մեր տեսանյութի միջոցով կարող եք իմանալ կլոր և կտրատած գաթայի միջուկը պատրաստելու գաղտնիքներն ու այլ նրբություններ:
Դարեր առաջ մարդիկ ամեն ինչ տիեզերական խորհրդով էին անում. անգամ խմորեղենը աստղի կամ քառակուսու տեսքով էին պատրաստում: Աստղը խորհրդանշում էր մարդուն, քառակուսին` աշխարհի 4 կողմերը, իսկ կլորն ընտանիքին էր փոխանցում արևի ջերմությունը: