Фон для радио  - Sputnik Արմենիա
ՌԱԴԻՈ

Ո՞ր կերակուրն է օգտակար՝ տապակա՞ծ, թե՞ խաշած

© Sputnik / Aram Nersesyan / Седрак Мамулян
Седрак Мамулян - Sputnik Արմենիա
Բաժանորդագրվեք
НовостиTelegram
«Հայ խոհարարական ավանդույթների զարգացման և պահպանման» հասարակական կազմակերպության նախագահ, հայտնի խոհարար Սեդրակ Մամուլյանը խորհուրդներ է տալիս տնային տնտեսուհիներին:
Սեդրակ Մամուլյան. խորհուրդներ՝ խոհարարից

Նա նշում է, որ սովորաբար ջերմային մշակման եղանակաները ճիշտ չեն ներկայացվում, որովհետև նման նյութերը հիմնականում ներկայացվում են սխալ թարգմանությամբ: Խոհարարը հիշեցնում է՝ ջերմային մշակման հիմնական եղանակներն են՝ տապակելը, խաշելը, շոգեխաշելը, ջեռոցում թխելը և խորովելը:

Ի վերջո, օգտակար է տապակա՞ծ կերակուրը, թե՞ խաշած. այս հարցին Սեդրակ Մամուլյանը «խոհարարական» պատասխան է տալիս:

 

Լրահոս
0