Фон для радио  - Sputnik Արմենիա
ՌԱԴԻՈ

Ձկան ուտեստ սուրբ Զատկին՝ գլխավոր խոհարարից

© Sputnik / Aram Nersesyan / Седрак Мамулян
Седрак Мамулян - Sputnik Արմենիա
Բաժանորդագրվեք
НовостиTelegram
«Հայ խոհարարական ավանդույթների զարգացման և պահպանման» ՀԿ նախագահ Սեդրակ Մամուլյանը վստահեցնում է, որ ազգային ու եկեղեցական տոները պետք է համաժողովրդական դառնան, նաև այդ կերպ մեր երկիրը կգրավի զբոսաշրջիկներին։
Սեդրակ Մամուլյան

Մեր երկիրը պետք է գրավիչ դարձնել նաև ազգային ու եկեղեցական տոներով, ասաց «Հայ խոհարարական ավանդույթների զարգացման և պահպանման» ՀԿ նախագահ Սեդրակ Մամուլյանը Sputnik Արմենիայի հետ զրույցում։

Ըստ նրա՝ անհրաժեշտ է համաժողովրդական տոնախմբության վերածել մեր ծեսերը, վերհիշել ու տարածել, դրանք մեր ազգային նկարագրի անբաժանելի մասին են։

Սեդրակ Մամուլյանը, որպես գլխավոր խոհարար, ներկայացրեց ձկան ուտեստի յուրահատուկ բաղադրատոմս, որ պատրաստում են սուրբ Զատկի տոնին։

Լրահոս
0