«Համով Հայաստան». «Ջաջխ» ու «Տժվժիկ» պատրաստելու ճիշտ եղանակը

Բաժանորդագրվեք
НовостиTelegram
Sputnik Արմենիան շարունակում է հետաքրքիր բաղադրատոմսեր ներկայացնել «Համով Հայաստան» նախագծի շրջանակում: Այս անգամ մեզ հյուրընկալել է Լիբանանից Հայաստան տեղափոխված Նուբար Ջիվանյանը, որի հետ պատրաստում ենք «Տժվժիկ» և «Ջաջխ»:

Այս ուտեստները կարելի է պատրաստել հաշված րոպեների ընթացքում և առանց մեծ ծախսեր անելու:

Անհրաժեշտ է հավի թոք, սոխ, համեմունքներ, մածուն և մի քիչ համբերություն:

Մանրամասները դիտեք տեսանյութում:

Լրահոս
0