00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Ուղիղ եթեր
09:00
6 ր
Ուղիղ եթեր
09:30
6 ր
Ուղիղ եթեր
09:37
23 ր
Ուղիղ եթեր
10:00
8 ր
Ուղիղ եթեր
10:08
32 ր
Ուղիղ եթեր
11:00
8 ր
Ուղիղ եթեր
13:00
6 ր
Ուղիղ եթեր
14:00
6 ր
Ուղիղ եթեր
17:00
8 ր
Ուղիղ եթեր
18:00
9 ր
Աբովյան time
On air
18:27
33 ր
Ուղիղ եթեր
19:00
7 ր
Ուղիղ եթեր
09:00
5 ր
Ուղիղ եթեր
09:30
4 ր
Ուղիղ եթեր
09:35
24 ր
Ուղիղ եթեր
10:00
5 ր
Ուղիղ եթեր
10:06
54 ր
Ուղիղ եթեր
11:00
5 ր
Ուղիղ եթեր
17:00
8 ր
Ուղիղ եթեր
18:00
6 ր
Ուղիղ եթեր
19:00
7 ր
ԵրեկԱյսօր
Եթեր
ք. Երևան106.0
ք. Երևան106.0
ք. Գյումրի90.1

«Համով Հայաստանը» տապակած «Կովբոյ» է առաջարկում

Բաժանորդագրվել
«Համով Հայաստան» խորագրի շրջանակում Sputnik Արմենիայի թղթակիցները շարունակում են համեղ ուտեստների հետաքրքիր բաղադրատոսեր փնտրել:

Մեր նկարահանող խումբն այցելել է մայրաքաղաքի ռեստորաններից մեկն ու բացահայտել «Կովբոյ» սթեյքի պատրաստման գաղտնիքը:

Սթեյք պատրաստելը հեշտ գործ չէ: Որպեսզի այն համեղ ստացվի, միայն թարմ մսի առկայությունը բավարար չէ: Միսը մարինացնում են հատուկ համեմունքներով, որոշ ժամանակ թողնում, որ «հանգստանա», հետո նոր անցնում տապակման փուլին:

«Կովբոյ» սթեյքը հյութեղ է ու համեղ հատկապես այն դեպքում, երբ հայերն են պատրաստում: Մանրամասները դիտեք տեսանյութում:

 

Լրահոս
0