00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Ուղիղ եթեր
09:00
5 ր
Ուղիղ եթեր
09:27
7 ր
Ուղիղ եթեր
09:34
26 ր
Ուղիղ եթեր
10:00
6 ր
Ուղիղ եթեր
10:10
50 ր
Ուղիղ եթեր
11:00
6 ր
Ուղիղ եթեր
13:00
6 ր
Ուղիղ եթեր
14:00
6 ր
Ուղիղ եթեր
17:00
6 ր
Ուղիղ եթեր
18:00
6 ր
Ուղիղ եթեր
19:00
8 ր
Ուղիղ եթեր
09:00
4 ր
Մովսես Հակոբյան
Սպառազինություն ձեռք բերելուց առաջ պետք է ուսումնասիրես հակառակորդի զինուժի հնարավորությունները․Հակոբյան
09:06
6 ր
Սերգեյ Կոպիրկին
Ռուսաստանի հասցեին քննադատությունները չափազանց միակողմանի են․Կոպիրկին
09:13
7 ր
Միքայել Խաչատրյան
Ընտանիքում բռնության դեմ պայքարին առնչվող օրենսդրությունը դեռ շատ խնդիրներ ունի․Խաչատրյան
09:21
8 ր
Ուղիղ եթեր
09:30
3 ր
Ուղիղ եթեր
09:34
26 ր
Ուղիղ եթեր
10:00
4 ր
Ուղիղ եթեր
10:05
45 ր
Ուղիղ եթեր
Լուրեր
11:00
46 ր
Ուղիղ եթեր
Լուրեր
13:00
46 ր
Ուղիղ եթեր
Լուրեր
14:00
46 ր
Ուղիղ եթեր
Լուրեր
17:00
46 ր
Ուղիղ եթեր
Լուրեր
18:00
46 ր
Ուղիղ եթեր
Լուրեր
19:00
46 ր
ԵրեկԱյսօր
Եթեր
ք. Երևան106.0
ք. Երևան106.0
ք. Գյումրի90.1

Համով Հայաստան. զբոսաշրջիկները հիացած են հայկական այս ուտեստից

Բաժանորդագրվել
Sputnik Արմենիայի թղթակիցները «Համեղ Հայաստան» խոհարարական խորագրի շրջանակներում այս թողարկաման մեջ կպատմեն, թե ինչպես պատրաստել ավելուկով ապուր:

Այս ավանդական, ազգային հայկական տաք կերակուրը բաղկացած է կարագից, սոխից, ոսպից, ավելուկից, ընկույզից, ալյուրից, պղպեղից և ջրից:

Ցանկացած ճաշատեսակի լրացման համար օգտագործվում է խոշոր աղ:

«Այս ճաշատեսակը զբոսաշրջիկները շատ են հավանում: Փորձում են և չեն հասկանում, թե ինչն է ապուրին տալիս այսպիսի եզակի բույր»,- Sputnik Armenia-ի թղթակցին ասաց ռեստորաններից մեկի շեֆ-խոհարար Արտակ Մանուկյանը:

Պարզվում է՝ ամեն ինչ շատ հեշտ է: Մանրամասներին ծանոթացեք տեսանյութում:

Լրահոս
0