Համով Հայաստան. ինչու են հայերը «խենթանում» այս ուտեստի համար

Բաժանորդագրվեք
НовостиTelegram
«Համով Հայաստան» խոհարարական հաղորդման շրջանակներում Sputnik Արմենիայի աշխատակիցներն այցելել են քաղաքային ռեստորաններից մեկը:

Այսօր կներկայացնենք «Զաֆրանով ծովախեցգետնի» պատրաստման յուրահատուկ բաղադրատոմս: Այս ուտեստի հիմնական բաղադրիչը ծովախեցգետինն է:

«Այս բաղադրատոմսը տարածում ունի Հայաստանում, չնայած որ մենք ավելի նախընտրում ենք միսը»,-ասում է ռեստորանի շեֆ-խոհարար Նուբար Ջիվանյանը:

Նրա խոսքով՝ այս ուտեստը շատ արագ և հեշտ է պատրաստվում: Տապակի մեջ լցնում ենք ձեթ, ավելացնում սխտոր, համեմունքներ, սերուցք և միջին չափի ծովախեցգետիններ: Մանրամասները՝ տեսանյութում:

 

Լրահոս
0