Համով Հայաստան. հայկական վերաբերմունք՝ «Հերկուլեսի» շիլային

Բաժանորդագրվեք
НовостиTelegram
Sputnik Արմենիայի թղթակիցները «Համով Հայաստան» նախագծի շրջանակում ներկայացնում են, թե ինչպես պատրաստել առողջարար և համեղ նախաճաշ: Ընտրությունը կանգ առավ վարսակաձավարի շիլայի վրա:

Պատրաստման համար անհրաժեշտ է բարբարիս, դդումի մուրաբա, վարսակաձավարի փաթիլներ և դեղձ:

Խոհարարի կարծիքով՝ այս բաղադարատոմսն իդեալական է այն մարդկանց համար, ովքեր առավոտյան միշտ շտապում են: Արագ պատրաստման գաղտնիքը թավայի մեջ է:

Մանրամասները՝ տեսանյութում:

 

Լրահոս
0