Համով Հայաստան. Հայկական խորովածի ոչ սովորական տարբերակ

Բաժանորդագրվեք
НовостиTelegram
Sputnik Արմենիայի թղթակիցները «Համով Հայաստան» նախագծի շրջանակներում հայտնի խոհարար Արտավազդ Սարուխանյանի խոհանոցում էին:

Այս թողարկման մեջ կներկայացնեն հայկական խորովածի պատրաստման ևս մեկ տարբերակ:

Խոհարարի խոսքով՝ խորովածը պատրաստման բարդ տեխնոլոգիա ունի:

«Ցանկացած մթերք՝ միսը, բանջարեղենը, ձուկը, կարելի է պատրաստել այս եղանակով: Ինչքան խոհարար, այնքան խորովածի պատրաստման տարբերակ»,-ասում է Սարուխանյանը:

Սարուխանյանի խորովածի պատրաստման մանրամասները՝ տեսանյութում:

 

Լրահոս
0