00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Ուղիղ եթեր
09:00
5 ր
Ուղիղ եթեր
09:27
7 ր
Ուղիղ եթեր
09:42
18 ր
Ուղիղ եթեր
10:00
5 ր
Ուղիղ եթեր
10:06
45 ր
Ուղիղ եթեր
11:00
6 ր
Ուղիղ եթեր
13:00
5 ր
Ուղիղ եթեր
14:00
6 ր
Ուղիղ եթեր
17:00
7 ր
Ուղիղ եթեր
18:00
7 ր
5 րոպե Դուլյանի հետ
18:07
7 ր
Բողոքի ակցիաներ
Երևանը միացել է հայրենիքի սահմանների պաշտպանության ակցիաներին
18:19
3 ր
Մարի Զախարովա
Պուտինը ԼՂ կարգավիճակը չկարգավորված էր համարում, Երևանն այն ճանաչեց Ադրբեջանի կազմում. Մարիա Զախարովա
18:24
3 ր
Ուղիղ եթեր
19:00
7 ր
Ուղիղ եթեր
Լուրեր
09:14
46 ր
Ուղիղ եթեր
Լուրեր
10:00
46 ր
Ուղիղ եթեր
Մամուլի տեսություն
10:41
17 ր
Ուղիղ եթեր
Լուրեր
11:00
46 ր
Ուղիղ եթեր
Լուրեր
13:00
46 ր
Ուղիղ եթեր
Լուրեր
14:00
46 ր
Ուղիղ եթեր
Լուրեր
17:00
46 ր
Ուղիղ եթեր
Լուրեր
18:00
46 ր
Ուղիղ եթեր
Լուրեր
19:00
46 ր
ԵրեկԱյսօր
Եթեր
ք. Երևան106.0
ք. Երևան106.0
ք. Գյումրի90.1
Петербургский международный экономический форум. День первый - Sputnik Արմենիա
ՌԱԴԻՈ

Պիպոյան. «Կենդանական ծագման ուտելիքի անվտանգության հանդեպ պետք է լինել գերուշադիր»

© Sputnik / Asatur YesayantsБабкен Пипоян
Бабкен Пипоян - Sputnik Արմենիա
Բաժանորդագրվել
«Իրազեկ և պաշտպանված սպառող» հ/կ նախագահ Բաբկեն Պիպոյանը հիշեցնում է, որ տոնական օրերին կարևոր է պահպանել ճիշտ ու անվտանգ սնվելու կանոնները:
Բաբկեն Պիպոյան

«Հատկապես այն աղցանները, որոնց վրա ավելացվում է թթվասեր կամ մայոնեզ, և այդ խմբաքանակը օրվա ընթացքում մնում է սեղանին, այդ խմբաքանակից պետք է հրաժարվել: Իսկ թթվասերն ու մայոնեզն ավելացրեք մատուցելուց առաջ»,-զգուշացնում է Պիպոյանը:

Նրա խոսքով՝ կենդանական ծագման ուտելքիների անվտանգության հանդեպ պետք է լինել գերուշադիր, որովհետև այդ օրերն որոշակի չարաշահում ենք ալկոհոլը, և մյուս կողմից՝ ուտում ենք պահպանման ռիսկային պայմաններում գտնվող սննդամթերքը:

 

Լրահոս
0