00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Ուղիղ եթեր
09:00
5 ր
Ուղիղ եթեր
09:27
7 ր
Ուղիղ եթեր
09:42
18 ր
Ուղիղ եթեր
10:00
5 ր
Ուղիղ եթեր
10:06
45 ր
Ուղիղ եթեր
11:00
6 ր
Ուղիղ եթեր
13:00
5 ր
Ուղիղ եթեր
14:00
6 ր
Ուղիղ եթեր
17:00
7 ր
Ուղիղ եթեր
18:00
7 ր
5 րոպե Դուլյանի հետ
18:07
7 ր
Բողոքի ակցիաներ
Երևանը միացել է հայրենիքի սահմանների պաշտպանության ակցիաներին
18:19
3 ր
Մարի Զախարովա
Պուտինը ԼՂ կարգավիճակը չկարգավորված էր համարում, Երևանն այն ճանաչեց Ադրբեջանի կազմում. Մարիա Զախարովա
18:24
3 ր
Ուղիղ եթեր
19:00
7 ր
Ուղիղ եթեր
09:00
5 ր
Ուղիղ եթեր
09:34
3 ր
Ուղիղ եթեր
09:38
22 ր
Ուղիղ եթեր
10:00
4 ր
Ուղիղ եթեր
Ուրիշ նորություններ
10:05
40 ր
Ուղիղ եթեր
Լուրեր
11:00
46 ր
Ուղիղ եթեր
Լուրեր
13:00
46 ր
Ուղիղ եթեր
Լուրեր
14:00
46 ր
Ուղիղ եթեր
Լուրեր
17:00
46 ր
Ուղիղ եթեր
Լուրեր
18:00
46 ր
Ուղիղ եթեր
Լուրեր
19:00
46 ր
ԵրեկԱյսօր
Եթեր
ք. Երևան106.0
ք. Երևան106.0
ք. Գյումրի90.1

Սննդաբանն ասել է` որ մթերքն է օրգանիզմը մաքրում տոքսիններից

© Sputnik / Евгений Епанчинцев / Անցնել մեդիապահոցԹթու վարունգ
Թթու վարունգ - Sputnik Արմենիա, 1920, 06.10.2021
Թթու վարունգ
Բաժանորդագրվել
Մասնագետը խոսել է տոքսիններից ազատվելու և հարբուխային հիվանդություններից ազատվելու մասին։
ԵՐԵՎԱՆ, 6 հոկտեմբերի – Sputnik. Թթու վարունգը օրգանիզմի ամրապնդման և տոքսինները դուրս բերելու լավագույն տարբերակներից մեկն է։ «Իզվեստիա» թերթի փոխանցմամբ՝ Instagram-ի իր էջում նման կարծիք է հայտնել սննդաբան Սվետլանա Ֆուսը։
Մասնագետը նշել է, որ թթու դրած մթերքը մեծ քանակությամբ պորբիոտիկներ է պարունակում, որոնք պաշտպանում են հարբուխային հիվանդություններից։ Դրանք լավ են յուրացվում և նպաստում են մարսողությանը։
Водка с закуской - Sputnik Արմենիա, 1920, 30.08.2021
Սննդաբանն ասել է՝ ինչու է ճարպն այդքան օգտակար
«Թթուները լավագույն բնական էնտերոսորբետներից են, այսինքն՝ դրանք կարող են ձեր օրգանիզմին օգնել ազատվել տոքսիններից։ Իսկ բանջարեղենում առկա բավարար քանակով բջջանյութը նաև կշտացնում է»,-պարզաբանել է սննդաբանը։
Մասնագետն ասել է՝ որ խմիչքը շատ լավ կարող է փոխարինել սուրճին
Նա հիշեցրել է նաև, որ թթու դրած մթերքը մեծ քանակությամբ աղ է պարունակում, ուստի պետք է չափավոր օգտագործել։
Մասնագետը խորհուրդ է տալիս օրական մինչև 120 գրամ թթու դրած բանջարեղեն ուտել։
Сахар - Sputnik Արմենիա, 1920, 23.08.2021
Ինչով փոխարինել շաքարը. խորհուրդ է տալիս սննդաբանը
Գիտնականները պարզել են, թե ինչ հիվանդության մասին է խոսում մատների ծակծկոցը
Լրահոս
0