00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Ուղիղ եթեր
09:00
5 ր
Ուղիղ եթեր
09:27
7 ր
Ուղիղ եթեր
09:42
18 ր
Ուղիղ եթեր
10:00
5 ր
Ուղիղ եթեր
10:06
45 ր
Ուղիղ եթեր
11:00
6 ր
Ուղիղ եթեր
13:00
5 ր
Ուղիղ եթեր
14:00
6 ր
Ուղիղ եթեր
17:00
7 ր
Ուղիղ եթեր
18:00
7 ր
5 րոպե Դուլյանի հետ
18:07
7 ր
Բողոքի ակցիաներ
Երևանը միացել է հայրենիքի սահմանների պաշտպանության ակցիաներին
18:19
3 ր
Մարի Զախարովա
Պուտինը ԼՂ կարգավիճակը չկարգավորված էր համարում, Երևանն այն ճանաչեց Ադրբեջանի կազմում. Մարիա Զախարովա
18:24
3 ր
Ուղիղ եթեր
19:00
7 ր
Ուղիղ եթեր
09:00
5 ր
Ուղիղ եթեր
09:34
3 ր
Ուղիղ եթեր
09:38
22 ր
Ուղիղ եթեր
10:00
4 ր
Ուղիղ եթեր
10:05
54 ր
Ուղիղ եթեր
11:00
4 ր
Ուղիղ եթեր
13:00
4 ր
Ուղիղ եթեր
14:00
4 ր
Ուղիղ եթեր
17:00
5 ր
Ուղիղ եթեր
18:00
5 ր
5 րոպե Դուլյանի հետ
18:05
8 ր
Ուղիղ եթեր
19:00
5 ր
ԵրեկԱյսօր
Եթեր
ք. Երևան106.0
ք. Երևան106.0
ք. Գյումրի90.1

Համեղ ու գեղեցիկ․ ամենաարագ պատրաստվող թխվածքաբլիթները

© Photo : Instagram / shalunts_fitcornerБлогер Эгнар Шалунц
Блогер Эгнар Шалунц - Sputnik Արմենիա, 1920, 11.01.2022
Բաժանորդագրվել
Ընկույզով թխվածքաբլիթներ պատրաստելու համար շատ քիչ ժամանակ կպահանջվի։
ԵՐԵՎԱՆ, 9 հունվարի - Sputnik. Հայտնի բլոգեր, սննդաբան Հեղնար Շալունցը, որը հաճախ է համեղ ու օգտակար բաղադրատոմսեր հրապարակում սոցցանցում, առաջարկում է փորձել ամենաարագ պատրաստվող թվխածքաբլիթները։ Նա պատրաստման ընթացքը տեսագրել ու տեսանյութը հրապարակել Instagram–ի իր էջում։
Նրա խոսքով` ավելի հեշտ բաղադրատոմս չի լինում։ Անհրաժեշտ բաղադրիչներն են` 100 գրամ կարագ, 2 ձու, 100 գրամ շաքարավազ, 80 գրամ ընկույզ, 60 գրամ դառը շոկոլադ և 200 գրամ ալյուր։
Նախ պետք է հալեցրած կարագը խառնել շաքարավազի հետ մինչև ստացվի կրեմային զանգված: Ավելացնել 2 ձու ու շարունակել խառնել։Ապա մանրացնել ընկույզը և շոկոլադը, ավելացնել ստացված զանգվածին։
Աստիճանաբար ավելացնել այլյուրը (մաղիչով անցկացրած) ու շարունակել խառնել։
Զանգվածից փոքրիկ գնդեր գդալի օգնությամբ տեղափոխել ջեռոցի տարրայի մեջ ու թխել 15-20 րոպե 180 c տաքացված ջեռոցում։
Մատուցել սուրճի կամ թեյի հետ։
Լրահոս
0