00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Ուղիղ եթեր
09:00
5 ր
Ուղիղ եթեր
09:27
7 ր
Ուղիղ եթեր
09:42
18 ր
Ուղիղ եթեր
10:00
5 ր
Ուղիղ եթեր
10:06
45 ր
Ուղիղ եթեր
11:00
6 ր
Ուղիղ եթեր
13:00
5 ր
Ուղիղ եթեր
14:00
6 ր
Ուղիղ եթեր
17:00
7 ր
Ուղիղ եթեր
18:00
7 ր
5 րոպե Դուլյանի հետ
18:07
7 ր
Բողոքի ակցիաներ
Երևանը միացել է հայրենիքի սահմանների պաշտպանության ակցիաներին
18:19
3 ր
Մարի Զախարովա
Պուտինը ԼՂ կարգավիճակը չկարգավորված էր համարում, Երևանն այն ճանաչեց Ադրբեջանի կազմում. Մարիա Զախարովա
18:24
3 ր
Ուղիղ եթեր
19:00
7 ր
Ուղիղ եթեր
09:00
5 ր
Ուղիղ եթեր
09:34
3 ր
Ուղիղ եթեր
09:38
22 ր
Ուղիղ եթեր
10:00
4 ր
Ուղիղ եթեր
10:05
54 ր
Ուղիղ եթեր
11:00
4 ր
Ուղիղ եթեր
13:00
4 ր
Ուղիղ եթեր
14:00
4 ր
Ուղիղ եթեր
17:00
5 ր
Ուղիղ եթեր
18:00
5 ր
5 րոպե Դուլյանի հետ
18:05
8 ր
Ուղիղ եթեր
19:00
5 ր
ԵրեկԱյսօր
Եթեր
ք. Երևան106.0
ք. Երևան106.0
ք. Գյումրի90.1

Վարդան բացահայտել է իր սիրելի բլիթների բաղադրատոմսը

© Sputnik / Asatur YesayantsГорячая армянская танцовщица Варда
Горячая армянская танцовщица Варда - Sputnik Արմենիա
Բաժանորդագրվել
Հայտնի պարուհի, հաղորդավարուհի Վարդան (Վարդանուշ Մարտիրոսյան) Instagram-ի իր հետևորդներին պատմել է հեղինակային բլիթների պատրաստման գաղտնիքը։

ԵՐԵՎԱՆ, 25 փետրվարի — Sputnik. Ռուսաստանաբնակ հանրահայտ հայազգի պարուհի, հաղորդավարուհի Վարդան Instagram-ի իր էջում հրապարակել է նախաճաշին իր նախասիրած բլիթների բաղադրատոմսը։

«Աղջիկներ, դուք խնդրել էիք իմ բլիթների բաղադրատոմսը»,- գրում է նա և հայտնում, որ այս անգամ բլիթի խմորին մի քիչ սպիտակաձավար է ավելացրել։

«Մեկ ձուն հարում ենք 1 ճաշի գդալ շաքարավազի հետ, ավելացնում 1 տուփ կաթնաշոռ` 200 գրամանոց տուփ (ես նախընտրում են 2% յուղայնությամբ), ապա ավելացնում 1 լիքը թեյի գդալ սպիտակաձավար և մի քիչ սոդա… խառնում ենք ու սպասում 10 րոպե, որպեսզի սպիտակաձավարն ուռչի»,- գրում է Վարդան։

 

Բլիթները թխելուց առաջ հայազգի պարուհին խորհուրդ է տալիս խմորի գնդիկները թաթախել ալյուրի մեջ և տապակել նախապես տաքացրած ձեթով լի թավայի մեջ։ Իսկ որպեսզի ձեթի ավելորդ քանակ չներծծվի խմորի մեջ, Վարդան խորհուրդ է տալիս թավայից հանելուց հետո բլիթները դնել անձեռոցիկի վրա։

«Դրանք շատ հեշտ ու արագ են պատրաստվում»,- գրում է նա և ավելացնում, որ սիրված բլիթները նախաճաշի համար կատարյալ ընտրություն են։

Լրահոս
0