00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Ուղիղ եթեր
09:00
6 ր
Ուղիղ եթեր
09:30
6 ր
Ուղիղ եթեր
09:37
23 ր
Ուղիղ եթեր
10:00
8 ր
Ուղիղ եթեր
10:08
32 ր
Ուղիղ եթեր
11:00
8 ր
Ուղիղ եթեր
13:00
6 ր
Ուղիղ եթեր
14:00
6 ր
Ուղիղ եթեր
17:00
8 ր
Ուղիղ եթեր
18:00
9 ր
Աբովյան time
On air
18:27
33 ր
Ուղիղ եթեր
19:00
7 ր
Ուղիղ եթեր
Լուրեր
09:31
46 ր
Ուղիղ եթեր
Լուրեր
10:00
46 ր
Վարդան Ոսկանյան
Արցախից խաղաղապահների դուրս գալը հազիվ թե կապակցված լինի օկուպացված տարածքներից Իրանի վրա հարձակման մասին լուրերի հետ։
10:41
7 ր
Ուղիղ եթեր
Ուրիշ նորություններ
10:47
5 ր
Ուղիղ եթեր
Լուրեր
17:00
46 ր
Ուղիղ եթեր
Լուրեր
18:00
46 ր
Ուղիղ եթեր
Լուրեր
19:00
46 ր
ԵրեկԱյսօր
Եթեր
ք. Երևան106.0
ք. Երևան106.0
ք. Գյումրի90.1

Ախթալայում արդեն տարածվել է խորովածի բույրը. փառատոնի մեկնարկը տրված է

© Sputnik / Томас ТхайцукПриготовление шашлыков – сугубо мужское дело
Приготовление шашлыков – сугубо мужское дело - Sputnik Արմենիա
Բաժանորդագրվել
Հայաստանում այս տարի անցկացվում է խորովածի 11-րդ  միջազգային փառատոնը։ Կազմակերպիչները խոստացել էին այն հիշարժան դարձնել։

ԵՐԵՎԱՆ, 18 օգոստոսի - Sputnik. Լոռու մարզի Ախթալա քաղաքում մեկնարկել է  խորովածի՝ արդեն ավանդական դարձած փառատոնը։ Այս տարի այն անցկացվում է 11-րդ անգամ։

Փառատոնի պաշտոնական մեկնարկը նախանշված է օգոստոսի 18-ին, ժամը 15:00–ին, բայց տաղավարներում խորովածի պատրաստումն արդեն մեկնարկել է, խորովածի բույրը` տարածվել Լոռվա լեռներում։

В армянском городе Ахтала состоялся Девятый фестиваль шашлыка - Sputnik Արմենիա
Ինչ անակնկալներ է խոստանում Ախթալայում սպասվող Խորովածի փառատոնը

Փառատոնի կազմակերպիչ, «Հայ խոհարարական ավանդույթների պահպանման և զարգացման» ՀԿ նախագահ Սեդրակ Մամուլյանը Sputnik Արմենիային հայտնել էր, որ այս տարվա փառատոնն աչքի կընկնի հյուրերի ու տաղավարների աննախադեպ մեծ քանակով, համեղ ուտեստներով ու խորովածի նոր բաղադրատոմսերով:

Միջոցառումը բաղկացած կլինի 2 մասից` «լավագույն համ», «լավագույն գաղափար», «լավագույն տեսք» անվանակարգերի մրցույթից և մշակութային ծրագրից։

Ժյուրիի անդամները խորովածի համը կգնահատեն փակ աչքերով, որպեսզի լավագույնին որոշելու հարցում չլինի կողմնակալ մոտեցում։ 

Նշենք, որ 2019 թվականի սկզբին հայկական խորովածը «Ուտելիքի համաշխարհային ատլասի» վարկածով  ճանաչվել է հայկական ամենահայտնի ուտեստներից մեկը։

Google-ում որոնեցի, եկա. Հայաստան են գալիս ոչ միայն խորովածի, այլև զգացողությունների համար

Լրահոս
0