00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Ուղիղ եթեր
09:00
4 ր
Ուղիղ եթեր
09:25
4 ր
Ուղիղ եթեր
09:30
31 ր
Ուղիղ եթեր
10:00
4 ր
Ուղիղ եթեր
10:05
36 ր
Ուղիղ եթեր
11:00
4 ր
Ուղիղ եթեր
13:00
6 ր
Տեր Բագրատ արքեպիսկոպոս Գալստանյան
13:07
0 ր
Ուղիղ եթեր
14:00
8 ր
Ուղիղ եթեր
17:00
7 ր
Տեր Բագրատ արքեպիսկոպոս Գալստանյան
17:08
0 ր
Տեր Բագրատ արքեպիսկոպոս Գալստանյան
17:12
2 ր
Ուղիղ եթեր
18:00
6 ր
Ուղիղ եթեր
19:00
7 ր
Ուղիղ եթեր
09:00
7 ր
Ուղիղ եթեր
09:35
24 ր
Ուղիղ եթեր
10:00
9 ր
Ուղիղ եթեր
10:10
50 ր
Ուղիղ եթեր
11:00
7 ր
Ուղիղ եթեր
13:00
9 ր
Ուղիղ եթեր
14:00
8 ր
Ուղիղ եթեր
17:00
7 ր
Ուղիղ եթեր
18:00
7 ր
Ուղիղ եթեր
19:00
6 ր
Արմենուհի Տիգրանյան
«Ցեղասպանություն է նաև ինքնության վերստեղծման խոչընդոտումը»․ մշակութաբան Արմենուհի Տիգրանյան
23:44
15 ր
ԵրեկԱյսօր
Եթեր
ք. Երևան106.0
ք. Երևան106.0
ք. Գյումրի90.1

Ինչպես օգտագործել խնձորը, որ ավելի օգտակար լինի․ բժիշկների բացահայտումը

© Photo : Unsplash / Annie SprattКорзина с яблоками
Корзина с яблоками - Sputnik Արմենիա
Բաժանորդագրվել
Պեկինի չինական բժշկության համալսարանի գլխավոր բժիշկն ասել է, թե որ դեպքում է խնձորի սննդային արժեքն ավելի բարձր լինում։

ԵՐԵՎԱՆ, 13 սեպտեմբերի - Sputnik. Խնձոր օգտագործելիս պետք է որոշակի կանոնների հետևել։ Sohu չինական պարբերականի փոխանցմամբ՝ նման խորհուրդ է տալիս Պեկինի չինական բժշկության համալսարանի գլխավոր բժիշկ Չժան Չունժունը։

Фрукты, гранат - Sputnik Արմենիա
Ի՞նչ է կատարվում օրգանիզմում, երբ նուռ ենք ուտում

Նրա խոսքով՝ ամենաօգտակար տարբերակը խնձորը գոլորշու վրա պատրաստելն է կամ եփելը։ Այդ դեպքում սննդային արժեքն ավելի բարձր է, քան հում պտուղներում։

Միաժամանակ, Չունժունը խորհուրդ է տալիս չկենտրոնանալ միօրինակ ուտելիքի վրա, հետևել օրգանիզմում տարատեսակ նյութերի հավասարակշռությանը։

Ի՞նչ է տեղի ունենում օրգանիզմում, երբ ձմերուկ ենք ուտում

Չինացի բժիշկը նաև ընդգծում է, որ խնձորը չափազանց օգտակար է։

Այն ամրացնում է առողջությունը, կանխում է քաղցկեղի առաջացումը, կարգավորում է մարսողությունը, նպաստում է արյան մեջ շաքարի և լիպիդների պարունակության նվազեցմանը, բարձրացնում է օրգանիզմի դիմադրողականությունը։

Ի՞նչ է կատարվում օրգանիզմում, երբ հոն ենք ուտում

Լրահոս
0