00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Ուղիղ եթեր
09:00
7 ր
Ուղիղ եթեր
09:35
24 ր
Ուղիղ եթեր
10:00
9 ր
Ուղիղ եթեր
10:10
50 ր
Ուղիղ եթեր
11:00
7 ր
Ուղիղ եթեր
13:00
9 ր
Ուղիղ եթեր
14:00
8 ր
Ուղիղ եթեր
17:00
7 ր
Ուղիղ եթեր
18:00
7 ր
Ուղիղ եթեր
19:00
6 ր
Ուղիղ եթեր
09:00
5 ր
Ուղիղ եթեր
09:27
7 ր
Ուղիղ եթեր
09:42
18 ր
Ուղիղ եթեր
10:00
5 ր
Ուղիղ եթեր
10:06
45 ր
Ուղիղ եթեր
11:00
6 ր
Ուղիղ եթեր
13:00
5 ր
Ժաննա Անդրեասյան
Այս տարի Տավուշում, 2026-ին ՀՀ-ում ավարտական քննության միավորները կօգտագործվեն բուհ ընդունվելիս. Ժաննա Անդրեասյան
13:34
3 ր
Ուղիղ եթեր
Լուրեր
14:00
46 ր
Ուղիղ եթեր
Լուրեր
17:00
46 ր
Ուղիղ եթեր
Լուրեր
18:00
46 ր
Ուղիղ եթեր
Լուրեր
19:00
46 ր
ԵրեկԱյսօր
Եթեր
ք. Երևան106.0
ք. Երևան106.0
ք. Գյումրի90.1

Հայտնի է ամենահզոր բնական ախտահանիչը

© Photo : Freepik / vecstockКуркума в горшочке
Куркума в горшочке - Sputnik Արմենիա, 1920, 06.02.2021
Բաժանորդագրվել
Այս մթերքն արդեն վաղուց դադարել է պարզապես համեմունք լինելուց․ այն ակտիվորեն կիրառվում է բժշկության մեջ, ինչպես նաև կոսմետոլոգիայում:

ԵՐԵՎԱՆ, 6 փետրվարի – Sputnik. Գիտնականները հայտնել են՝ որն է մարդու օրգանիզմի համար ամենահզոր բնական հականեխիչը, որը կանխում է բորբոքումը։ Տեղեկությունը հայտնում է Food․news կայքը։

Говяжий стейк с грибами - Sputnik Արմենիա, 1920, 18.08.2020
Ի՞նչ է կատարվում օրգանիզմում, երբ միս ենք ուտում

Ամերիկացի սննդաբան Ջեսիկա Քորդինգի կարծիքով՝ ամենաուժեղ ախտահանող հակաբորբոքային ազդեցությունն ունի քրքումը։

Գիտնականները պնդում են, որ այդ համեմունքն օգնում է աղիների ու հոդերի հիվանդությունների դեպքում, ինչպես նաև օգտակար է պաթոգեն միկրոֆլորայից ազատվելու համար:

Նրանք խորհուրդ են տալիս ավելացնել քրքում աղցանների, սմուզիների, հավի, ձկան մարինադների, ինչպես նաև խավարտի մեջ։ Քրքումը կատարելապես զուգորդվում է սև պղպեղի հետ։ Իսկ այն, ինչպես հայտնի է, պարունակում է պիպերին, որը նպաստում է քրքումի ավելի լավ յուրացմանը։

Ի՞նչ է կատարվում օրգանիզմում, երբ կարմիր բողկ ենք ուտում

Քրքումը կոճապղպեղների ընտանիքի բազմամյա խոտաբույսի տեսակ է: Այն պահանջարկ ունի Ասիայի և Օվկիանիայի գրեթե բոլոր երկրներում։ Քրքումը հայտնի է իր օգտակար բուժիչ հատկություններով և շատ երկրներում օգտագործվում է ճաշատեսակների պատրաստման մեջ։

Ի՞նչ է կատարվում օրգանիզմում, երբ կոճապղպեղ ենք կիրառում․ հայտնի մթերքի օգուտն ու վնասը

Լրահոս
0