15:10 28 հուլիսի 2021
Ուղիղ եթեր
  • USD482.28
  • GBP664.39
  • EUR568.13
  • RUB6.53
Հասարակություն
Ստանալ կարճ հղումը
161 0 0

Հայտնի բժշկի խոսքով՝ օրական պետք է օգտագործել մրգերի և բանջարեղենի առնվազն կես կիլոգրամը։

ԵՐԵՎԱՆ, 10 հուլիսի-Sputnik. Համեմունքների մեծ պարունակությամբ սննդի օգտագործումը հղի է վտանգավոր հիվանդություններով, օրինակ՝ ստամոքսի քաղցկեղով։ Այս մասին Ռոսիա 1 հեռուստաալիքի եթերում հայտնել է հայտնի բժիշկ և հեռուստահաղորդավար Ալեքսանդր Մյասնիկովը։

Նրա խոսքով ՝ համեղ ուտելիքը շատ հաճախ պարունակում է մեծ քանակությամբ աղ, շաքար, համեմունքներ և ճարպ։ Չնայած բնական սնունդն իր թարմությամբ ավելի օգտակար է և օրգանիզմին ավելի շատ արժեքավոր նյութեր է տալիս:

«Իմ նպատակն է ձեզ ասել՝ եկեք, այնուամենայնիվ, չփչացնենք Աստծո պարգևը։ Ի՞նչ տվեց Տերը մեզ` բանջարեղեն, մրգեր, հացահատիկ, լոբազգիներ, միս, թռչուն, ձուկ»,– հայտարարել է նա։

Ալեքսանդր Մյասնիկովը խորհուրդ է տալիս մեկ օրում օգտագործել առնվազն կես կիլոգրամ բանջարեղեն և մրգեր։

Որքան կաթ պետք է խմել լավ քնելու համար. բժիշկ-քնաբանի խորհուրդը

Ըստ թեմայի

«Նման ցավ գիշերն է լինում». Մյասնիկովն ասել է` որն է մահացու հիվանդության ախտանշանը
Օրական քանի անգամ է պետք չափել ճնշումը. Մյասնիկովի խորհուրդը
Մյասնիկովը խոսել է չափազանց տարածված ուտելիքի մահացու վտանգի մասին
թեգերը:
բանջարեղեն, միրգ, համեմունք, Ալեքսանդր Մյասնիկով (բժիշկ)

Գլխավոր թեմաներ