00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Ուղիղ եթեր
09:00
6 ր
Ուղիղ եթեր
09:36
24 ր
Ուղիղ եթեր
10:00
5 ր
Ուղիղ եթեր
10:06
43 ր
Ուղիղ եթեր
11:00
5 ր
Ուղիղ եթեր
13:00
5 ր
Ուղիղ եթեր
14:00
5 ր
Ուղիղ եթեր
17:00
5 ր
Ուղիղ եթեր
18:00
5 ր
Աբովյան time
Ապրիլի 24-ից առաջ 1.5 միլիոն ցեղասպանված հայերի անունների արձանագրման մասին հայտարարությունը հենց այնպես չէ․ Աննա Գրիգորյան
18:12
41 ր
Ուղիղ եթեր
19:00
6 ր
Ուղիղ եթեր
09:00
5 ր
Ուղիղ եթեր
09:31
6 ր
Ուղիղ եթեր
09:38
22 ր
Ուղիղ եթեր
10:00
5 ր
Ուղիղ եթեր
10:05
36 ր
Ուղիղ եթեր
11:00
5 ր
Ուղիղ եթեր
13:00
6 ր
Ուղիղ եթեր
14:00
6 ր
Ուղիղ եթեր
17:00
7 ր
Ուղիղ եթեր
18:00
8 ր
Աբովյան time
Հույսներդ կտրեք. ոսկեպարցին չի հանձնվելու. «Աբովյան Time»–ի հյուրը Սուրեն Պետրոսյանն է
18:16
42 ր
Ուղիղ եթեր
19:00
8 ր
ԵրեկԱյսօր
Եթեր
ք. Երևան106.0
ք. Երևան106.0
ք. Գյումրի90.1

«Համով Հայաստան»․ «Արտակի խաշլամայի» գաղտնիքը բացահայտված է

Բաժանորդագրվել
Sputnik Արմենիայի թղթակիցները «Համով Հայաստան» նախագծի շրջանակում շրջում են Հայաստանի տարբեր ռեստորաններով և համեղ ուտեստների հետաքրքրիր բաղադրատոմսեր գտնում։

Այս անգամ Երևանի ռեստորաններից մեկում պատրաստեցինք հայկական խոհանոցի ավանդական ուտեստ՝ խաշլամա։ Ռեստորանի շեֆ խոհարար Արտակ Մանուկյանն, այսպես ասած, «շտկումներ» է մտցրել դասական բաղադրատոմսի մեջ, դրա համար այս ուտեստը հեռու է ավանդական խաշլամայից։

«Արտակի խաշլամայի» միսը տապակվում է բանջարեղենի հետ գինու սոուսում։ Մանրամասները՝ տեսանյութում:

 

Լրահոս
0