01:58 21 սեպտեմբերի 2017
Ուղիղ եթեր
ՀԱՄՈՎ ՀԱՅԱՍՏԱՆ

«Համով Հայաստան». «Պղպեղանի» պատրաստելու գաղտնիքը

Ստանալ կարճ հղումը
19520
© Sputnik. Լաուրա Սարկիսյան, Կարեն Եփրեմյան

«Համով Հայաստան» նախագծի շրջանակում Sputnik Արմենիայի թղթակիցներն այցելել են Սեդրակ Մամուլյանի «արվեստանոց» և բացահայտել հերթական ուտեստի պատրաստման գաղտնիքը:

Sputnik Արմենիայի թղթակից Լաուրա Սարգսյանը Սեդրակ Մամուլյանի աշակերտ, խոհարար Աննա Մաթևոսյանի հետ պատրաստել է համեղ «Պղպեղանի»:

Այս աղցանի հեղինակը հենց Աննա Մաթևոսյանն է: «Պղպեղանին» «ծնվել» է պատահաբար: Աննային հանձնարարել են ոչ ավանդական որևէ ուտեստ պատրաստել, բայց այնպես, որ համեղ լինի: Խոհարարն էլ հավի կրծքամիսը խառնել է ձիտապտղի ու բուլղարական պղպեղի հետ, ավելացրել պահածոյացված եգիպտացորենը, կանաչին ու համեմունքները: Տեսանյութում դիտեք, թե ինչ է ստացվել այդ ամենի արդյունքում:

Այլ տեսանյութեր

Գլխավոր թեմաներ