18:58 28 հուլիսի 2017
Ուղիղ եթեր
ՀԱՄՈՎ ՀԱՅԱՍՏԱՆ

«Համով Հայաստանը» տապակած «Կովբոյ» է առաջարկում

Ստանալ կարճ հղումը
5010
© Sputnik. Լաուրա Սարգսյան, Կարեն Եփրեմյան

«Համով Հայաստան» խորագրի շրջանակում Sputnik Արմենիայի թղթակիցները շարունակում են համեղ ուտեստների հետաքրքիր բաղադրատոսեր փնտրել:

Մեր նկարահանող խումբն այցելել է մայրաքաղաքի ռեստորաններից մեկն ու բացահայտել «Կովբոյ» սթեյքի պատրաստման գաղտնիքը:

Սթեյք պատրաստելը հեշտ գործ չէ: Որպեսզի այն համեղ ստացվի, միայն թարմ մսի առկայությունը բավարար չէ: Միսը մարինացնում են հատուկ համեմունքներով, որոշ ժամանակ թողնում, որ «հանգստանա», հետո նոր անցնում տապակման փուլին:

«Կովբոյ» սթեյքը հյութեղ է ու համեղ հատկապես այն դեպքում, երբ հայերն են պատրաստում: Մանրամասները դիտեք տեսանյութում:

 

Այլ տեսանյութեր

  • Շեֆ խոհարարին հյուր. ինչպես պատրաստել ամառային տոլմա
    Last update: 20:00 23.07.2017
    20:00 23.07.2017

    Համով Հայաստան. ինչպես պատրաստել ամառային տոլմա

    «Համով Հայաստան» նախագիծն այս անգամ նվիրված է հայկական ազգային տոնին` Վարդավառին։ Sputnik Արմենիայի թղթակիցները Արարատյան հայրապետական թեմին կից գործող «Արարատ» երիտասարդական միության նախագահ Տաթև Զախարյանի հետ տոնական սեղանին դնելու համար հայկական ավանդական ուտեստ պատրաստեցին` ամառային տոլմա։

    128
  • Հյուր շեֆ–խոհարարին. ինչպես պատրաստել «Պղպեղանի»
    Last update: 12:42 25.06.2017
    12:42 25.06.2017

    «Համով Հայաստան». «Պղպեղանի» պատրաստելու գաղտնիքը

    «Համով Հայաստան» նախագծի շրջանակում Sputnik Արմենիայի թղթակիցներն այցելել են Սեդրակ Մամուլյանի «արվեստանոց» և բացահայտել հերթական ուտեստի պատրաստման գաղտնիքը:

    164
  • Հյուր շեֆ խոհարարին. ինչպես պատրաստել շոկոլադով սթեյք
    Last update: 18:17 18.06.2017
    18:17 18.06.2017

    «Համով Հայաստան»․ շոկոլադով և սերուցքով սթեյքի յուրահատուկ բաղադրատոմս

    Sputnik Արմենիան շարունակում է հետաքրքիր բաղադրատոմսեր ներկայացնել «Համով Հայաստան» նախագծի շրջանակում: Այս անգամ երևանյան հաստատություններից մեկի շեֆ-խոհարար Պավել Կուրտեևը բացահայտեց դառը շոկոլադով և հայկական մսով սթեյքի բաղադրատոմսը։

    108
  • Շեֆ խոհարարին հյուր․ ինչպես պատրաստել ջաջխ ու տժվժիկ
    Last update: 14:41 11.06.2017
    14:41 11.06.2017

    «Համով Հայաստան». «Ջաջխ» ու «Տժվժիկ» պատրաստելու ճիշտ եղանակը

    Sputnik Արմենիան շարունակում է հետաքրքիր բաղադրատոմսեր ներկայացնել «Համով Հայաստան» նախագծի շրջանակում: Այս անգամ մեզ հյուրընկալել է Լիբանանից Հայաստան տեղափոխված Նուբար Ջիվանյանը, որի հետ պատրաստում ենք «Տժվժիկ» և «Ջաջխ»:

    350

Գլխավոր թեմաներ