23:41 18 նոյեմբերի 2017
Ուղիղ եթեր
ՀԱՄՈՎ ՀԱՅԱՍՏԱՆ

«Համով Հայաստանը» տապակած «Կովբոյ» է առաջարկում

Ստանալ կարճ հղումը
8710
© Sputnik. Լաուրա Սարգսյան, Կարեն Եփրեմյան

«Համով Հայաստան» խորագրի շրջանակում Sputnik Արմենիայի թղթակիցները շարունակում են համեղ ուտեստների հետաքրքիր բաղադրատոսեր փնտրել:

Մեր նկարահանող խումբն այցելել է մայրաքաղաքի ռեստորաններից մեկն ու բացահայտել «Կովբոյ» սթեյքի պատրաստման գաղտնիքը:

Սթեյք պատրաստելը հեշտ գործ չէ: Որպեսզի այն համեղ ստացվի, միայն թարմ մսի առկայությունը բավարար չէ: Միսը մարինացնում են հատուկ համեմունքներով, որոշ ժամանակ թողնում, որ «հանգստանա», հետո նոր անցնում տապակման փուլին:

«Կովբոյ» սթեյքը հյութեղ է ու համեղ հատկապես այն դեպքում, երբ հայերն են պատրաստում: Մանրամասները դիտեք տեսանյութում:

 

Այլ տեսանյութեր

Գլխավոր թեմաներ