09:30 13 դեկտեմբերի 2018
Ուղիղ եթեր
  • USD485.12
  • GBP608.05
  • EUR549.84
  • RUB7.31
ՀԱՄՈՎ ՀԱՅԱՍՏԱՆ

«Համով Հայաստան». իտալական տորտելիները Հայաստանում մեծ պահանջարկ ունեն, ինչպե՞ս պատրաստել

Ստանալ կարճ հղումը
270 0 0

Իտալական տորտելիները վերջին տարիներին մեծ պահանջարկ են վայելում Հայաստանում։ Այստեղ դրանք նույնքան համեղ են պատրաստում, ինչպես Իտալիայում։ Sputnik Արմենիայի «Համով Հայաստան» խոհարարական բաժնի թղթակիցն այս անգամ այցելել է տորտելիների պատրաստման արտադրամասերից մեկը, որպեսզի բացահայտի դրանց արտադրման գաղտնիքները։

Խմորը հունցելու համար անհրաժեշտ է ձու, ալյուր և եփած բազուկի հյութ։ Միջուկը պատրաստում են գինու մեջ պահած տանձի և համեմունքների, ֆետա պանրի, ռեհանի, չիլի պղպեղի, մանրացրած ընկույզի խառնուրդով։

«Տորտելիները Հայաստանում պահանջարկ են վայելում տեղացիների, այլ ոչ թե զբոսաշրջիկների շրջանում»,- Sputnik Արմենիայի թղթակցի հետ զրույցում ասաց արտադրամասի խոհարարը։

Բաղադրատոմսի յուրահատկությունը տանձի առկայությունն է։ Ավելի մանրամասն` դիտեք տեսանյութում։

Այլ տեսանյութեր

Գլխավոր թեմաներ