00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Ուղիղ եթեր
09:00
6 ր
Ուղիղ եթեր
09:36
24 ր
Ուղիղ եթեր
10:00
5 ր
Ուղիղ եթեր
10:06
43 ր
Ուղիղ եթեր
11:00
5 ր
Ուղիղ եթեր
13:00
5 ր
Ուղիղ եթեր
14:00
5 ր
Ուղիղ եթեր
17:00
5 ր
Ուղիղ եթեր
18:00
5 ր
Աբովյան time
Ապրիլի 24-ից առաջ 1.5 միլիոն ցեղասպանված հայերի անունների արձանագրման մասին հայտարարությունը հենց այնպես չէ․ Աննա Գրիգորյան
18:12
41 ր
Ուղիղ եթեր
19:00
6 ր
Ուղիղ եթեր
09:00
5 ր
Ուղիղ եթեր
09:31
6 ր
Ուղիղ եթեր
09:38
22 ր
Ուղիղ եթեր
10:00
5 ր
Ուղիղ եթեր
10:05
36 ր
Ուղիղ եթեր
11:00
5 ր
Ուղիղ եթեր
13:00
6 ր
Ուղիղ եթեր
14:00
6 ր
Ուղիղ եթեր
17:00
7 ր
Ուղիղ եթեր
18:00
8 ր
Աբովյան time
Հույսներդ կտրեք. ոսկեպարցին չի հանձնվելու. «Աբովյան Time»–ի հյուրը Սուրեն Պետրոսյանն է
18:16
42 ր
Ուղիղ եթեր
19:00
8 ր
ԵրեկԱյսօր
Եթեր
ք. Երևան106.0
ք. Երևան106.0
ք. Գյումրի90.1

Համով Հայաստան. յուրահատուկ հայկական ճաշատեսակը՝ «Խորվուն», կարելի է ուտել նույնիսկ շոգին

Բաժանորդագրվել
«Խորվու» ավանդական հայկական ճաշատեսակը սիրում են ոչ միայն հայերը, այլ նաև արտասահմանցիները։

Զբոսաշրջիկները հատուկ գալիս են մեր երկիր, որպեսզի համտեսեն գառան նուրբ միսը՝ պատրաստված թոնիրում։ Այդ մասին Sputnik Արմենիայի թղթակցին պատմեց մայրաքաղաքի ռեստորաններից մեկի շեֆ խոհարար Գևորգ Իսպիրյանը։

Sputnik Արմենիայի թղթակցիները «Համով Հայաստան» խոհարարական խորագրի շրջանակում ցույց կտան և կպատմեն, թե ինչպես պատրաստել «Խորվու» հայկական ճաշատեսակը։

«Գառան միսը համարվում է ամենամաքուրներից մեկը, քանի որ կենդանին սնվում է բացառապես խոտով։ Գառան միսն ավելի հեշտ է մարսվում, ուստի շոգը չի խանգարի վայելել այն», — ասաց Իսպիրյանը։

«Խորվուի» համար նա օգտագործում է չորս բաղադրիչ՝ միս, աղ, պղպեղ, մածուն։ Մանրամասները դիտեք տեսանյութում։

Լրահոս
0