Sputnik Արմենիայի թղթակիցները «Համով Հայաստան» խոհարարական խորագրի շրջանակում մայրաքաղաքի հաստատություններից մեկի շեֆ խոհարար Սուսաննա Ալեքսանյանի հետ ցույց կտան և կպատմեն, թե ինչպես պատրաստել իտալական խոհանոցի ճաշատեսակներ։
Ալեքսանյանը սկզբում բացահայտեց իտալական նախաճաշերի՝ բրուսկետայի, կրոստինի պատրաստման եղանակները։ Օգտագործվում են քիչ բաղադրիչներ, շատ պոզիտիվ, և ուտեստը ֆանտաստիկ է ստացվում։ Շեֆ խոհարարը նաև ցույց տվեց՝ ինչպես պատրաստել կարբոնարա պաստա։ Միաժամանակ օգտագործվում է սոուս կարբոնարա, սպագետի, պարմեզան։
«Ի դեպ, պաստան պետք է եփվի մինչև «ալ դենտե» աստիճան։ Հենց այսպես են նախատեսում իտալացիները», — խոստովանեց Ալեքսանյանը։
Մանրամասները դիտեք տեսանյութում։