00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Ուղիղ եթեր
09:00
6 ր
Ուղիղ եթեր
09:41
19 ր
Ուղիղ եթեր
10:00
8 ր
Ուղիղ եթեր
10:08
45 ր
Ուղիղ եթեր
11:00
8 ր
Ուղիղ եթեր
13:00
7 ր
Ուղիղ եթեր
14:00
8 ր
Ուղիղ եթեր
17:00
7 ր
Ուղիղ եթեր
18:00
7 ր
Ուղիղ եթեր
19:00
7 ր
Ուղիղ եթեր
Լուրեր
09:23
46 ր
Ուղիղ եթեր
Լուրեր
10:00
46 ր
Ուղիղ եթեր
Ուրիշ նորություններ
10:47
5 ր
Ուղիղ եթեր
Մամուլի տեսություն
10:50
17 ր
Ուղիղ եթեր
Լուրեր
11:00
46 ր
Ուղիղ եթեր
Լուրեր
13:00
46 ր
Ուղիղ եթեր
Լուրեր
14:00
46 ր
Ուղիղ եթեր
Լուրեր
17:00
46 ր
Ուղիղ եթեր
Լուրեր
18:00
46 ր
Ուղիղ եթեր
Լուրեր
19:00
46 ր
ԵրեկԱյսօր
Եթեր
ք. Երևան106.0
ք. Երևան106.0
ք. Գյումրի90.1

Համով Հայաստան․ ինչո՞ւ են Հայաստանի զբոսաշրջիկները խենթանում իտալական պաստայի համար

Բաժանորդագրվել
Իտալական խոհանոցն արդեն երկար տարիներ շատ տարածված է Հայաստանում, այն` հայկական կատարմամբ, սիրված է ինչպես տեղի բնակիչների, այնպես էլ զբոսաշրջիկների կողմից։

Sputnik Արմենիայի թղթակիցները «Համով Հայաստան» խոհարարական խորագրի շրջանակում մայրաքաղաքի հաստատություններից մեկի շեֆ խոհարար Սուսաննա Ալեքսանյանի հետ ցույց կտան և կպատմեն, թե ինչպես պատրաստել իտալական խոհանոցի ճաշատեսակներ։

Հյուր շեֆ-խոհարարին․ ինչպես պատրաստել «Խորվու» - Sputnik Արմենիա
Համով Հայաստան. յուրահատուկ հայկական ճաշատեսակը՝ «Խորվուն», կարելի է ուտել նույնիսկ շոգին

Ալեքսանյանը սկզբում բացահայտեց իտալական նախաճաշերի՝ բրուսկետայի, կրոստինի պատրաստման եղանակները։ Օգտագործվում են քիչ բաղադրիչներ, շատ պոզիտիվ, և ուտեստը ֆանտաստիկ է ստացվում։ Շեֆ խոհարարը նաև ցույց տվեց՝ ինչպես պատրաստել կարբոնարա պաստա։ Միաժամանակ օգտագործվում է սոուս կարբոնարա, սպագետի, պարմեզան։

«Ի դեպ, պաստան պետք է եփվի մինչև «ալ դենտե» աստիճան։ Հենց այսպես են նախատեսում իտալացիները», — խոստովանեց Ալեքսանյանը։

Մանրամասները դիտեք տեսանյութում։

Լրահոս
0