00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Ուղիղ եթեր
09:00
6 ր
Ուղիղ եթեր
09:41
19 ր
Ուղիղ եթեր
10:00
8 ր
Ուղիղ եթեր
10:08
45 ր
Ուղիղ եթեր
11:00
8 ր
Ուղիղ եթեր
13:00
7 ր
Ուղիղ եթեր
14:00
8 ր
Ուղիղ եթեր
17:00
7 ր
Ուղիղ եթեր
18:00
7 ր
Ուղիղ եթեր
19:00
7 ր
Ուղիղ եթեր
09:00
7 ր
Ուղիղ եթեր
09:31
4 ր
Ուղիղ եթեր
10:07
53 ր
Ուղիղ եթեր
Լուրեր
13:00
46 ր
Ուղիղ եթեր
Լուրեր
14:00
46 ր
Ուղիղ եթեր
Լուրեր
17:00
46 ր
Ուղիղ եթեր
Լուրեր
18:00
46 ր
Ուղիղ եթեր
Լուրեր
19:00
46 ր
ԵրեկԱյսօր
Եթեր
ք. Երևան106.0
ք. Երևան106.0
ք. Գյումրի90.1

Համով Հայաստան. «Համտեսում ու ժպտում են». հայկական խաշլաման գերում է օտարերկրացիներին

Բաժանորդագրվել
Այս ուտեստը հիացնում է ոչ միայն զբոսաշրջիկներին, այլև հայերին։ Հայկական ավանդական բաղադրատոմսի մի փոքր փոփոխված տարբերակը հավանել են բոլոր նրանք, ովքեր գոնե մեկ անգամ համտեսել են այն։

Sputnik Արմենիայի թղթակիցները «Համով Հայաստան» նախագծի շրջանակում ներկայացնում են, թե ինչպես է պետք պատրաստել ամառային խաշլաման հացի մեջ։

Այն պատրաստելու համար անհրաժեշտ է հորթի միս, լոլիկ, պղպեղ, կարտոֆիլ, ռեհան։ Խմորը պատրաստելու համար օգտագործվում է ձու, ավելացվում աջիկա և քունջութ։

«Այս կերակուրը երկու բաղադրատոմսերի սինթեզ է։ Յուրաքանչյուր այցելու զարմանում է այս ուտեստը համտեսելիս։ Պատրաստման գաղափարն ու ձևը մեզ է պատկանում, նման ուտեստի որևէ այլ տեղ չեք հանդիպի», –Sputnik Արմենիայի հետ զրույցում ասաց Հայաստանի ռեստորաններից մեկի շեֆ-խոհարար Գեղամ Բեքչյանը։

Ուտեստն, ընդհանուր առմամբ, բավական հեշտ պատրաստման եղանակ ունի, բայց շատ համեղ և հագեցնող է։ Մանրամասները դիտեք տեսանյութում։

Լրահոս
0