00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Ուղիղ եթեր
09:00
6 ր
Ուղիղ եթեր
09:41
19 ր
Ուղիղ եթեր
10:00
8 ր
Ուղիղ եթեր
10:08
45 ր
Ուղիղ եթեր
11:00
8 ր
Ուղիղ եթեր
13:00
7 ր
Ուղիղ եթեր
14:00
8 ր
Ուղիղ եթեր
17:00
7 ր
Ուղիղ եթեր
18:00
7 ր
Ուղիղ եթեր
19:00
7 ր
Ուղիղ եթեր
Լուրեր
09:23
46 ր
Ուղիղ եթեր
Լուրեր
10:00
46 ր
Ուղիղ եթեր
Ուրիշ նորություններ
10:47
5 ր
Ուղիղ եթեր
Մամուլի տեսություն
10:50
17 ր
Ուղիղ եթեր
Լուրեր
11:00
46 ր
Ուղիղ եթեր
Լուրեր
13:00
46 ր
Ուղիղ եթեր
Լուրեր
14:00
46 ր
Ուղիղ եթեր
Լուրեր
17:00
46 ր
Ուղիղ եթեր
Լուրեր
18:00
46 ր
Ուղիղ եթեր
Լուրեր
19:00
46 ր
ԵրեկԱյսօր
Եթեր
ք. Երևան106.0
ք. Երևան106.0
ք. Գյումրի90.1

Համով Հայաստան․ «Հույլա» կոկտեյլ՝ հրաբխի վրա աճեցված սուրճից

Բաժանորդագրվել
Օգտագործելով ընդամենը երեք բաղադրիչ՝ կարելի է պատրաստել բուրավետ կոկտեյլ և զարմացնել ընկերներին ու հարազատներին։

Sputnik Արմենիայի թղթակիցները «Համով Հայաստան» խոհարարական խորագրի շրջանակում պատմում են անսովոր կոկտեյլի բաղադրատոմսի մասին, որը կոչվում է «Հույլա»։

Այն պատրաստելու համար օգտագործում են կոլումբիական «Հույլա» սուրճ, «Էսկոբար» դառը շոկոլադ, կաթ և ջուր։ Պարզվում է, որ «Հույլա» սուրճը միակ տեսակն է, որն աճում է համանուն հրաբխի վրա։ Հարբուխն ունի 5265 մետր բարձրություն, իսկ սուրճի պլանտացիաները գտնվում են ծովի մակարդակից 1,5 հազար մետր բարձրության վրա։

Դիտեք տեսանյութը, որը բացահայտում է, թե ինչպես կապուչինոյի համար փրփուր հարել տնային պայմաններում։

Լրահոս
0