19:13 20 հոկտեմբերի 2019
Ուղիղ եթեր
  • USD476.34
  • GBP614.19
  • EUR530.17
  • RUB7.45
ՀԱՄՈՎ ՀԱՅԱՍՏԱՆ

Համով Հայաստան․ հեշտ պատրաստվում է, հեշտ` մարսվում. թեթև, ամառային և համեղ աղցան

Ստանալ կարճ հղումը
Աշխարհի խոհանոցները. Հայաստան (52)
38030

Դրսում շոգ է, և օրգանիզմը թեթև սննդի կարիք ունի։ Sputnik Արմենիայի թղթակիցները «Համով Հայաստան» խոհարարական ծրագրի շրջանակում պատրաստել են թեթև կալորիականությամբ աղցան։

Շեֆ խոհարար Արսեն Ճշմարիտյանը Sputnik Արմենիայի թղթակիցներին ներկայացրել է սմբուկով և չորացրած լոլիկով աղցան։

«Այն ոչ միայն հեշտ է պատրաստվում, այլ նաև արագ և հեշտ է մարսվում, հատկապես շոգին», - ասաց Ճշմարիտյանը։

Առաջին հերթին կտրատում ենք մոցարելան և սմբուկները։ Ի դեպ, եթե ձեռքի տակ մոցարելա չկա, ապա կարող ենք կիրառել ցանկացած պանիր։ Համեմում ենք սմբուկը և տապակում ջեռոցում։ Բայց կարելի է նաև սովորական թավայի մեջ։ Նախօրոք եփում ենք սպանախը։

Հետո շերտերով դասավորում ենք սմբուկը, պանիրը, սպանախը, ընկույզը։

Բարի ախորժակ։

թեմա:
Աշխարհի խոհանոցները. Հայաստան (52)

Ըստ թեմայի

Տարիներ անցան. ինչպես է «համով» Զառան համբուրվել Բրեժնևի հետ. պատվաբեր էր, բայց տհաճ
Համով Հայաստան. խոհարարական շոկ կապրեք. «Գառան վզի» պատրաստման գաղտնիքը
Համով Հայաստան․ այս ապուրն անպայման պետք է պատրաստել «Ջանգյուլումի» տոնին
թեգերը:
Հայաստան

Այլ տեսանյութեր

Գլխավոր թեմաներ