00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Ուղիղ եթեր
09:00
7 ր
Ուղիղ եթեր
09:35
24 ր
Ուղիղ եթեր
10:00
9 ր
Ուղիղ եթեր
10:10
50 ր
Ուղիղ եթեր
11:00
7 ր
Ուղիղ եթեր
13:00
9 ր
Ուղիղ եթեր
14:00
8 ր
Ուղիղ եթեր
17:00
7 ր
Ուղիղ եթեր
18:00
7 ր
Ուղիղ եթեր
19:00
6 ր
Ուղիղ եթեր
Լուրեր
09:21
46 ր
Ուղիղ եթեր
Լուրեր
10:00
46 ր
Ուղիղ եթեր
Ուրիշ նորություններ
10:47
5 ր
Ուղիղ եթեր
Մամուլի տեսություն
10:48
17 ր
Ուղիղ եթեր
Լուրեր
11:00
46 ր
Ուղիղ եթեր
Լուրեր
13:00
46 ր
Ուղիղ եթեր
Լուրեր
14:00
46 ր
Ուղիղ եթեր
Լուրեր
17:00
46 ր
Ուղիղ եթեր
Լուրեր
18:00
46 ր
Ուղիղ եթեր
Լուրեր
19:00
46 ր
ԵրեկԱյսօր
Եթեր
ք. Երևան106.0
ք. Երևան106.0
ք. Գյումրի90.1

Հայկական կերակրատեսակը ճանաչվել է լավագույնը խոհարարական միջազգային մրցույթում. տեսանյութ

© Photo : provided by Arbi GharakhaniОлимпиада молодых кулинаров
Олимпиада молодых кулинаров - Sputnik Արմենիա
Բաժանորդագրվել
Եգիպտոսում արդեն հինգերորդ անգամ անցկացվող Culinary Taste of Culture-ում հայկական կերակրատեսակը ճանաչվել է լավագույնը:

ԵՐԵՎԱՆ, 14 ապրիլի — Sputnik. Արցախի հագանի ուտեստը ճանաչվել է հաղթող Culinary Taste of Culture ամենամյա էքսպոյի «Լավագույն ազգային կերակրատեսակ» անվանակարգում։ Այս մասին իր ֆեյսբուքյան էջում գրել է Yerevan Food Fest-ի հիմնադիր և ղեկավար Աննա Մազմանյանը:

Հյուր շեֆ խոհարարին. ինչպես Բրաունի չիզքեյք պատրաստել - Sputnik Արմենիա
Համով Հայաստան․ Երևանում յուրահատուկ աղանդեր են հորինել, քաղցրակերները հիացած են

«Մեր խոհարարները մեր դեսպաններն են: Առաջին տարին չէ, որ նրանք հաջողությամբ իրականացնում են իրենց առաքելությունը՝ զարգացնելու հայկական խոհանոցն ու բարձրացնելու երկրի ճանաչելիությունը»,- գրել է նա:

Culinary Taste of Culture-ն արդեն հինգերորդ տարին է անցկացվում Եգիպտոսում:

Տեղեկացնենք, որ Արցախի հագանին հին հայկական կերակրատեսակ է, բաղադրությունը՝ հավ, յուղ, ալյուր, չամիչ, աղ, համեմունք, կանաչի, մրգեր, ուտելիս վրան փշրում են չորացրած լավաշ: 

 

Լրահոս
0