00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Ուղիղ եթեր
09:00
6 ր
Ուղիղ եթեր
09:30
6 ր
Ուղիղ եթեր
09:37
23 ր
Ուղիղ եթեր
10:00
8 ր
Ուղիղ եթեր
10:08
32 ր
Ուղիղ եթեր
11:00
8 ր
Ուղիղ եթեր
13:00
6 ր
Ուղիղ եթեր
14:00
6 ր
Ուղիղ եթեր
17:00
8 ր
Ուղիղ եթեր
18:00
9 ր
Աբովյան time
On air
18:27
33 ր
Ուղիղ եթեր
19:00
7 ր
Ուղիղ եթեր
09:00
5 ր
Ուղիղ եթեր
09:30
4 ր
Ուղիղ եթեր
09:35
24 ր
Ուղիղ եթեր
10:00
5 ր
Ուղիղ եթեր
10:06
54 ր
Ուղիղ եթեր
11:00
5 ր
Ուղիղ եթեր
Լուրեր
17:00
46 ր
Ուղիղ եթեր
Լուրեր
18:00
46 ր
Ուղիղ եթեր
Լուրեր
19:00
46 ր
ԵրեկԱյսօր
Եթեր
ք. Երևան106.0
ք. Երևան106.0
ք. Գյումրի90.1

Ինչով է վտանգավոր թարմ քամած հյութը․ պրոֆեսորի կարծիքը

© Unsplash / Dhiren maruЦитрусовые соки
Цитрусовые соки - Sputnik Արմենիա, 1920, 26.03.2021
Բաժանորդագրվել
Բժիշկ-սննդաբան Կովալկովը խորհուրդ է տալիս հրաժարվել թարմ քամած հյութեր օգտագործելուց։

Թարմ քամած հյութերի չարաշահումն ավելի շատ վնասում է օրգանիզմին, քան օգուտ է բերում։ Սրանում վստահ է բժշկական գիտությունների դոկտոր, պրոֆեսոր, բժիշկ - սննդաբան Ալեքսեյ Կովալկովը: Նա այդ մասին գրել է իր Instagram-ում։

Классический стейк с тимьяном - Sputnik Արմենիա, 1920, 24.03.2021
Ինչ է կատարվում օրգանիզմում, երբ հրաժարվում եք մսից

Եթե անընդհատ մրգային հյութեր խմեք, ապա 5-6 տարի անց կարող եք շաքարային դիաբետ ձեռք բերել, քանի որ ենթաստամոքսային գեղձի աշխատանքը դրանից վատանում է։

Կովալկովի խոսքով՝ շաքարի պարունակությամբ մրգային հյութերը քիչ են տարբերվում կոկա-կոլայից, ուստի բժիշկը խորհուրդ է տալիս մեկ բաժակ հյութի փոխարեն թարմ միրգ ուտել։

Բժիշկը վստահեցնում է, որ չափավոր քանակությամբ ու հակացուցումների բացակայության դեպքում նարինջ ուտելը միայն օգուտ կբերի։ Նա հիշեցնում է, որ հյութն ու առանձին պտուղը, որից այն արվում է, ամբողջովին այլ կերպ են մարսվում:

Ինչ է տեղի ունենում օրգանիզմում, երբ տանձ եք ուտում

Լրահոս
0