«Համով Հայաստան». Sputnik-ն ավելուկով աղցան է պատրաստում

Բաժանորդագրվեք
НовостиTelegram
Sputnik Արմենիայի թղթակիցները եղել են մի գրախանութում, որտեղ ոչ միայն գրքեր են վաճառում, այլ նաև «կերակրում» են: Այս հաստատության շեֆ խոհարարի հետ «Համով Հայաստան» նախագծի շրջանակում պատրաստում ենք հին հայկական կերակրատեսակ՝ ավելուկով աղցան:

Հայաստանում տարածված այս բուսատեսակը ոչ միայն յուրօրինակ համ ունի, այլ նաև՝ շատ օգտակար հատկություններ:

«Համով Հայաստան» նախագծի շրջանակում պատմում ենք, թե ինչու են տխեմալի ավելացնում այս աղցանի մեջ և ինչի հետ են այն մատուցում:

 

 

Լրահոս
0