«Համով Հայաստան». դդմապուրի ու գարնանային աղցանի առանձնահատկությունները

Բաժանորդագրվեք
НовостиTelegram
Դդումն օգտակար մթերք է, սակայն ոչ բոլորը գիտեն, որ հայ խոհարաները ժամանակին դդմից բազմաթիվ ուտեստներ են պատրաստել:

Հայկական խոհանոցում դդումն առանձնահատուկ տեղ է ունեցել և կարևոր նշանակություն՝ մի շարք բաղադրատոմսերում: Վերջին շրջանում դդումը շատերի խոհանոց է «վերադարձել»:

Sputnik Արմենիայի թղթակիցը «Համով Հայաստան» նախագծի շրջանակում պատմում է, թե ինչպես կարելի է դդմապուր և գարնանային համեղ աղցան պատրաստել:

Լրահոս
0