00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Ուղիղ եթեր
09:00
5 ր
Ուղիղ եթեր
09:20
2 ր
Ուղիղ եթեր
09:30
30 ր
Ուղիղ եթեր
10:01
5 ր
Ուղիղ եթեր
10:06
49 ր
Ուղիղ եթեր
11:00
6 ր
Ուղիղ եթեր
13:00
6 ր
Ուղիղ եթեր
14:01
6 ր
Ուղիղ եթեր
17:00
7 ր
Ուղիղ եթեր
18:00
5 ր
5 րոպե Դուլյանի հետ
18:06
8 ր
Աբովյան time
On air
18:21
38 ր
Ուղիղ եթեր
19:00
5 ր
Ուղիղ եթեր
09:00
5 ր
Յաշա Սոլոմոնյան
Զբոսաշրջային հոսքերի վրա ազդել է նաև ծառայությունների գների աճը, փաթեթներն անասելի թանկացել են․Սոլոմոնյան
09:06
6 ր
Բագրատ Գրիգորյան
Օնկո հիվանդությունների պրոտոնային թերապիայի սարքի անալոգն ենք առաջարկում․Գրիգորյան
09:13
6 ր
Ուղիղ եթեր
09:19
4 ր
Ուղիղ եթեր
Լուրեր
10:00
0 ր
Ուղիղ եթեր
Լուրեր
12:00
46 ր
Ուղիղ եթեր
Լուրեր
13:00
46 ր
Ուղիղ եթեր
Լուրեր
14:00
46 ր
Ուղիղ եթեր
Լուրեր
17:00
46 ր
Ուղիղ եթեր
Լուրեր
18:00
46 ր
Ուղիղ եթեր
Լուրեր
19:00
46 ր
ԵրեկԱյսօր
Եթեր
ք. Երևան106.0
ք. Երևան106.0
ք. Գյումրի90.1

Ավստրիական շտրուդել հայկական ակցենտով ռուսական Առաջին ալիքի եթերում

© Sputnik / Asatur YesayantsЛаваш
Лаваш - Sputnik Արմենիա
Բաժանորդագրվել
Հայկական ավանդական լավաշ թխելու տեխնոլոգիան և կիրառումը` Ռուսաստանի Առաջին ալիքի եթերում։

ԵՐԵՎԱՆ, 6 հունիսի — Sputnik. Հայկական լավաշը դարձավ ռուսական Առաջին ալիքի «Контрольная закупка» ծրագրի հերթական գլխավոր թեման։

Ситуация в Алеппо - Sputnik Արմենիա
Ռուսաստանի առաջին ալիքը` Հալեպում բնակվող հայերի մասին

«Ալյուր, ջուր և աղ։ Հայկական կավաշի բաղադրությունը պարզ է, սակայն պատմությունն է փառավոր։ Հացի այդ տեսակը 2014 թվականին ներառվեց ՅՈՒՆԵՍԿՕ–ի մշակութային ժառանգության ցուցակում»,– ռուսական Առաջին ալիքի հեռուստադիտողին պատմեց հաղորդավար Անտոն Պրիվոլնովը։

Լավաշի հատկությունների մասին պատմելիս հեռուստահաղորդավարը նշեց, որ հացի այդ տեսակը տարիներով չի փչանում։ Այն մասին, թե ինչպես տարբերել որակյալ լավաշն անորակից և ինչպես կարելի է այն օգտագործել սննդի մեջ, պատմեցին հայ խոհարարները։

«Հայկական լավաշը հարմար բաղադրիչ է օրիգինալ բաղադրատոմս ստանալու համար։ Օրինակ, լավաշից խաչապուրի և նույնիսկ չիպսեր են պատրաստում», – ասաց Պրիվոլնովը։

Առաջին ալիքի հեռուստադիտողին նման հետաքրքիր և օրիգինալ մի բաղադրատոմս առաջարկեց հայտնի ռուս խոհարար Գայանե Բրեիովան, որը հայկական լավաշով և տանձով ավստրիական շտրուդել պատրաստեց։

Русская версия

Լրահոս
0