10:43 24 հուլիսի 2017
Ուղիղ եթեր
ՀԱՄՈՎ ՀԱՅԱՍՏԱՆ

«Համով Հայաստան»․ օ-լա-լա կամ պատրաստում ենք բրազիլական հավ

Ստանալ կարճ հղումը
Աշխարհի խոհանոցները. Հայաստան (41)
14112
© Sputnik. Կարեն Եփրեմյան, Լաուրա Սարգսյան

Sputnik Արմենիայի թղթակիցները շարունակում են իրենց «խոհարարական» ճանապարհորդությունը և նոր բաղադրատոմսեր են բացահայտում:

Այս անգամ ծրագրում մայրաքաղաքի բրազիլական ռեստորաններից մեկի հայտնի շեֆ-խոհարարի հետ պատրաստել են ախորժալի ուտեստ՝ բրազիլական հավ։

Նարնջի հյութ, մի քիչ ռոմ և խաղողը՝ որպես գարնիր, ուտեստին հաղորդում են բրազիլական երանգներ։ Ավելի մանրամասն դիտեք տեսանյութում։

թեմա:
Աշխարհի խոհանոցները. Հայաստան (41)

Այլ տեսանյութեր

  • Շեֆ խոհարարին հյուր. ինչպես պատրաստել ամառային տոլմա
    Last update: 20:00 23.07.2017
    20:00 23.07.2017

    Համով Հայաստան. ինչպես պատրաստել ամառային տոլմա

    «Համով Հայաստան» նախագիծն այս անգամ նվիրված է հայկական ազգային տոնին` Վարդավառին։ Sputnik Արմենիայի թղթակիցները Արարատյան հայրապետական թեմին կից գործող «Արարատ» երիտասարդական միության նախագահ Տաթև Զախարյանի հետ տոնական սեղանին դնելու համար հայկական ավանդական ուտեստ պատրաստեցին` ամառային տոլմա։

    72
  • Հյուր շեֆ–խոհարարին. ինչպես պատրաստել «Կովբոյ» սթեյքը
    Last update: 11:14 16.07.2017
    11:14 16.07.2017

    «Համով Հայաստանը» տապակած «Կովբոյ» է առաջարկում

    «Համով Հայաստան» խորագրի շրջանակում Sputnik Արմենիայի թղթակիցները շարունակում են համեղ ուտեստների հետաքրքիր բաղադրատոսեր փնտրել:

    46
  • Հյուր շեֆ–խոհարարին. ինչպես պատրաստել «Պղպեղանի»
    Last update: 12:42 25.06.2017
    12:42 25.06.2017

    «Համով Հայաստան». «Պղպեղանի» պատրաստելու գաղտնիքը

    «Համով Հայաստան» նախագծի շրջանակում Sputnik Արմենիայի թղթակիցներն այցելել են Սեդրակ Մամուլյանի «արվեստանոց» և բացահայտել հերթական ուտեստի պատրաստման գաղտնիքը:

    147
  • Հյուր շեֆ խոհարարին. ինչպես պատրաստել շոկոլադով սթեյք
    Last update: 18:17 18.06.2017
    18:17 18.06.2017

    «Համով Հայաստան»․ շոկոլադով և սերուցքով սթեյքի յուրահատուկ բաղադրատոմս

    Sputnik Արմենիան շարունակում է հետաքրքիր բաղադրատոմսեր ներկայացնել «Համով Հայաստան» նախագծի շրջանակում: Այս անգամ երևանյան հաստատություններից մեկի շեֆ-խոհարար Պավել Կուրտեևը բացահայտեց դառը շոկոլադով և հայկական մսով սթեյքի բաղադրատոմսը։

    99

Գլխավոր թեմաներ