22:32 24 հունիսի 2018
Ուղիղ եթեր
  • USD482.19
  • GBP640.83
  • EUR561.80
  • RUB7.64
ՀԱՄՈՎ ՀԱՅԱՍՏԱՆ

«Համով Հայաստան». հայերը չինացիներից վատ չեն պատրաստում. պահքի չինական կերակուրներ

Ստանալ կարճ հղումը
17610
© Sputnik . Laura Sarkisyan , Aram Nersesyan

Sputnik Արմենիայի թղթակիցը «Համով Հայաստանի» այս թողարկմանը կներկայացնի չինական խոհանոցի պահքի ճաշատեսակների` հարբինյան աղցանի և չինական մեթոդով տապակած բանջարեղենի բաղադրատոմսերը։

Հայաստանում սիրված Հարբինյան աղցանի պատրաստման համար անհրաժեշտ մթերքներն են` կաղամբ, վարունգ, գազար, ֆունչոզա, չինական սև սունկ, շաքարավազ, աղ, կորեական աղ, քացախ, սոյայի սոուս և կծու բուսայուղ։

Ինչպես տեսանյութի մեջ պատմում է չինաճապոնական հաստատության խոհարարը, բաղադրիչները հարկավոր է ձեռքերով լավ խառնել և մատուցել։

Աղցանը ոչ միայն համեղ է, այլև օգտակար։

Բանջարեղենն այս հաստատությունում մատուցում են նաև տապակած` հատուկ չինական մեթոդով։ Այդ տաք ճաշատեսակի համար անհրաժեշտ մթերքներն են` կարտոֆիլ, սմբուկ, բուլղարական պղպեղ, գազար, սխտոր, կոճապղպեղ, կանաչ սոխ։

Իսկ թե ինչպես է հարկավոր պատրաստել այն, դիտեք տեսանյութում։

Այլ տեսանյութեր

Գլխավոր թեմաներ